Дeчja нeдeљa - О.Ш. „Душан Радовић” – нишки огранак

Објављено: 
05.10.2023

4.10.2023. године нишки огранак  СКОР-а, сада већ традиционално, одржао je трибину у оквиру  „Дечије недеље”, а на позив школског колектива и директора школе О.Ш. “Душан Радовић” из Ниша. Сарадња школе и нишког огранка започела је 2021.године  и успешно се наставља. Песник и композитор Милорад Цветковић отворио је овај диван сусрет дечијом песмицом.

„Деца су нас одушевљено слушала, уживала и певала. Програм смо припремили и прилагодили њиховом узрасту“,  рекла је Марија Јотић.

Том приликом поклоњено је 9 књига, а од старне заменице директора О.Ш. „Душан Радовић” Мирјане Живић уследио је позив нишком органку за одржавање нове књижевне трибине поводом „Дана дечјих права“.

Председница нишког огранка, Марија Јотић, упутила је речи захвалности на крају трибине: Захваљујем се колективу О.Ш. „Душан Радовић” на срдачном дочеку као и нашим члановима на подршци и сарадњи. Посебно се захваљујем наставници Мирјани Игрутиновић, као и заменици директора школе Мирјани Живић на позиву и срдачној сарадњи.  

Чланови који су учествовали у одржавању трибине нишког огранка СКОР-а:

1. Марија Јотић

2. Милорад Цветковић

3. Живкица Мила Поповић

4. Драгана Деспотовић

5. Милосав Петровић