ПРОМЕНА УСЛОВА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОЈЕКТУ ХИПЕРПОЕМA

Објављено: 
22.12.2021

Обавештавамо чланове и пријатељее Савеза да је организатор (Александар Кабишев, Универзитет Санкт Петерсбург, Русија) уважио сугестију СКОР-а и регионалног амбасадора на пројекту, госпође Марије Јотић,  да право учешћа у светској антологији песника добију и песници који су радове објављивали у зборницима, анотологијама који су публиковани (ЦИП, ИСБН) иако немају самостално ауторско дело.

Тема за све поднесене катрене би требала бити међународна сарадња или међународно пријатељство. Аутор има право на четири стиха! Катрени који садрже позив на насиље, вређање свих друштвених група или позива на корупцију и дискриминацију неће бити укључени у пројекат!

СВИ чланови и пријатељи Савеза који имају АКТИВАН статус или га обнове до краја године могу да учествују тако што ће попунити упитник и послати на адресу координатора за сарадњу Марије Јотић, а катрен електронски, на њену електронску адресу. Чланови организовани у Огранке Савеза то могу да одраде колективно преко Огранка.

Учешће у пројекту је бесплатно.

Упитник садржи четири податка: Име учесника, Земља учесника, Језик поднесеног рада и Датум потписивања упитника.

Ваша обавеза је да доставите катрен (само 4 стиха) и да потпишете формулар да сте сагласни да се ваш катрен тј. део ваше песме касније може публикиковати у једну велику светску антологију и енциклопедију савремених писаца која ће бити номинована и за Гинисову књигу рекорда савремених писаца.

Сви учесници треба да добију сертификат издавача (у најбољем случају од Гиниса).

Издавач ће бити канадска компанија Ukiioto. (http://www.xn--ukiioto-gjg.com/). До сада се пријавило више од 600 аутора из 50 земаља, а једино СКОР у Србији (и региону) има лидерски статус да организовано учествује без ограничења у броју аутора.

Рок за достављање радова и упитника је 31.12.2021.године.

Чланови који нису организовани кроз Огранке, катрене могу слати електронски, као и скиниран, односно фотографисан упутник који касније мора да се писано достави регионалном амбасадору Марији Јотић.

Регионални амбасадор пројекта за Србију: Марија Јотић, Булевар Немањића 38/14, Ниш, 0643562940, marijamil8@gmail.com